Viktigt: Oönskade telefonsamtal?

Det har kommit till vår kännedom att en del medlemmar fått telefonsamtal i samband med sitt medlemsskap hos Toluna. Detta har upplevts som väldigt irriterande, kränkande och oansvarigt från vår sida.

Med detta inlägg vill vi göra er alla uppmärksamma på att dessa telefonsamtal inte kommer från oss på Toluna. Vad som skett är att medlemmarna i fråga accepterat andra– och ibland tredjehandspartners Villkor genom att delta i deras aktiviteter och/eller registrerat sig på deras sajt. När ni accepterar andra sidors villkor så har ni gått utanför Toluna och vårt ansvarsområde. Vi vill med detta inlägg passa på att uppmärksamma er ytterligare på hur viktigt det är att läsa det finstilta när man accepterar villkor / skriver under avtal.

Givetvis vill vi på Toluna inte bli sammankopplade med denna typ av oönskad aktivitet – och observera vänligast att vi på Toluna inte heller ber om medlemmars telefonnumer vid registrering – och har inte på något vis tillgång till sådana.

Vi beklagar det inträffade för berörda medlemmar och vi har gjort vad vi kunnat för att få stopp på detta – vilket vi förmedlat via mejl till medlemmarna i fråga.

Vi hoppas att detta ska vara löst nu, och inte upprepas.

Om ni är osäkra på gällande villkor hos oss på Toluna så hittar ni en direktlänk till våra Villkor här  (länk öppnas i ny flik)

 

Vad kan jag göra om jag drabbats?

Det första du bör göra är att tänka tillbaka på var du registrerat dig/deltagit i aktiviteter/lämnat ut ditt telefonnummer och vända dig till dem. I andra hand kan du kontakta oss (när du är inloggad; gå till länken som finns på sajten: Kontakt längst ner på sidan).

Tack för er uppmärksamhet,
Läs väl och må gott, så syns vi snart på sajten!

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: