Förbättringar på sajten

Ärade medlemmar,

Vi är stolta över att presentera några förbättringar som gjorts på sajten!

 

Notis om tillgängliga undersökningar

När det finns en ny undersökning tillgänglig och utvald för dig så kommer du numera kunna se ett meddelande om detta under  knappen för nya notifikationer. Där kan du sedan klicka på Start-knappen för att skickas direkt till undersökningen i fråga! Det här tillägget kommer endast att synas beroende på om det finns en undersökning tillgänglig just nu, just för dig – så håll utkik!

Notifikation medd

 

Nytt fält för nya undersökningar

Vi har utökat förstasidan med ett fält speciellt för nya och viktiga undersökningar som vi tror du kan kvalificera till. Vi ger dig all nödvändig information såsom kategori, titel och dess värde i poäng – allt du behöver göra är att trycka på ‘Börja’. Det här fältet kommer, även det, endast att synas beroende på om det finns en undersökning tillgänglig just nu, just för dig – så håll utkik!

Fält för ny undersökning

 

Dela din statistik på Facebook

Med detta nya tillägg kan du dela din omröstnings statistik på Facebook. Berätta för familj och vänner och låt dem också få ta del av den information du fått fram – och i sin tur kan de avgöra om de håller med Tolunas medlemmar eller ej!

Här hittar ni statistiken

Här delar man på facebook

 

Vi ser verkligen fram emot att publicera dessa nya tillägg och vi hoppas att ni också ska gilla dem! Vi tar gärna emot feedback på detta för att bli uppmärksammade på vad ni tycker!

Håll utkik för fler uppdateringar!

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: