Ett ännu bättre Toluna – Version 3.0

God fortsättning,

Du kanske har lagt märke till en del nyheter på Toluna. I samband med vår senaste uppdatering har vi nämligen gjort några förändringar. Vi har bland annat lagt till några nya funktioner, förbättrat de som redan finns och fixat några av de problem vi haft med sajten.

Vad är då nytt?

          – För att göra din omröstning mer levande har vi utvecklat ett statistikverktyg som med illustrationer och diagram hjälper dig att analysera de svar du fått. Testa det redan idag genom att klicka på ikonen i verktygsfältet (längst ner på vänster sida) på vilken omröstning du vill när du befinner dig i ”Utforska”, eller på Statistik-knappen när du befinner dig på en specifik omröstnings sida.

ImageImage

 

          – Nu kan du bädda in dina omröstningar, dueller och ’vad tycker du?’ på din blogg eller hemsida med vårt nya verktyg. Det går både snabbt och enkelt. Allt du behöver göra är att klicka på ’+’-ikonen (där nere, till vänster) och följa instruktionerna för att få upp dina Toluna-omröstningar på din egen sida.  

Image

 

Image

 

          – Dina notifikationer har nu gjorts ännu mer synliga och vi har dessutom utvidgat funktionen för att du ska kunna hålla dig uppdaterad om vem som röstat på ditt innehåll och nyheter om sajten. Kika efter den orangea rutan alldeles nedanför Skapa-fliken längst upp på sidan, precis som du kan se här nedanför.

Image

 

Om du har frågor eller kommentarer, tveka inte att höra av dig till oss. Vi ser fram emot att höra din feedback och hoppas du gillar de nya funktionerna.

 

Vi ses snart!

 

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: