Vi behöver din hjälp.

I och med lanseringen av den nya sajten har vi fått en hel del nya medlemmar, vilket vi givetvis är glada över. Men tyvärr har det även inneburit ett stort antal inlägg, kommentarer och innehåll av låg kvalitet. Därför vill vi göra er uppmärksamma på att stötande och olämpligt innehåll kommer att raderas. Medlemmar som inte respekterar detta kommer att blockeras. 

Men vi vet att vi även har medlemmar som vill hjälpa till att behålla en trevlig stämning och seriös nivå på sajten. För er som vill hjälpa oss att städa upp:

1. Klicka på inlägget ni tycker borde raderas.

2. Tryck på den lilla flaggan i nedre högra hörnet.

Image

3. Du hamnar då vid vår mailsupport.

Image

 

4. När du klickar på vår mailsupport kan du börja med att välja språk.

Image

 

5. Som typ av ärende väljer du ”Abusive content”. Det gör att vi kan se vilken typ av problem du kontaktar oss med. För att vi ska kunna veta vilket inlägg du vill rapportera behöver vi dessutom en länk. Du kan antingen gå tillbaka till inlägget i fråga och kopiera länken därifrån eller helt enkelt använda den sista delen av länken från supportsidan. 

Image

 

Sådärja. Vad som händer nu är att vi kommer granska din rapportering och radera inlägget om vi också finner det olämpligt.

Tack för hjälpen!

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: