Ett nytt Toluna på väg!

Kära medlemmar,

Äntligen kan vi meddela att Toluna snart är redo att presentera den nydesignade webbsidan! Vi har renoverat sajten fullständigt och dessutom gjort några grymma förbättringar.

Men innan sajten lanseras vill vi ta chansen att berätta om några av de fantastiska nya funktioner som du alldeles snart kommer att få testa själv. De kanske tar ett tag att vänja sig vid, men vi är övertygade om att alla dessa förändringar kommer vara till både din och sajtens fördel.

  • Till att börja med vill vi presentera den nya applikationen för gåvor – Gifties – som kommer att finnas tillgänglig, både på Toluna.com och Facebook. Det här är ett helt nytt sätt att ge presenter till människor i din omgivning på, vare sig det är dina vänner eller dina följare (eller varför inte dig själv) via någon av sajterna eller via e-mail. Det bästa är att vissa av de Gifties du ger bort kommer att bli verkliga. Det innebär att om du blir utvald kommer den gåva du valt att skickas ända hem till din dörr!

  • Vi har gjort det lättare för dig att följa och bli följd på Toluna.com. När du börjar följa någon kommer den personen att komma upp i ditt personliga nyhetsflöde – under ”Rekommenderat”. Funktionen är förbättrad så att allt det innehåll du vill hålla koll på hamnar på ett och samma ställe. Här hittar du allt nytt innehåll från personer du följer, tillsammans med dina favoritomröstningar, ämnen och Quick Votes. Vi tror att det kommer både förenkla och förbättra din upplevelse på Toluna, att kunna hitta det som intresserar dig med bara några klick.

  • Vi kommer inte längre att ha kvar det sociala belöningssystemet. Vi vet att det här är en besvikelse för vissa av er, men tyvärr har systemet inte fungerat som det ska. Istället för att uppmuntra folk att uttrycka sig själva med innehåll och åsikter av hög kvalitet har systemet haft den omvända effekten. Självklart kommer du fortfarande få poäng för alla sponsrade omröstningar du deltar i.
  • Vårt nya notifikationssystem kommer visa dig när vi har undersökningar som passar din profil (bland annat). I det övre högra hörnet av din kontrollpanel kommer de att poppa upp i en grön ruta och allt du då behöver göra för att komma åt undersökningen är att klicka på den du tycker verkar mest intressant. Detta, tillsammans med vårt omgjorda Undersökningscentrum, kommer göra att du snabbare kan hitta passande undersökningar, och på så sätt öka din effektivitet på sajten!

  • Vårt nya, omdesignade Undersökningscentrum gör det enklare för dig att komma åt de undersökningar du letar efter. Här kan du tydligt se såväl det totala saldot som en poängredovisning för varje enskild undersökning. Och det gäller för både Toluna Quick Surveys (av vilka många leder till undersökningar) och vanliga undersökningar. Tack vare de här förändringarna tror vi att du kommer uppleva det enklare än någonsin att delta och uttrycka din åsikt.

Vi ser fram emot att visa dig den nya sajten och vi är säkra på att du kommer att älska den. Det nya Toluna är tänkt att öka dina chanser att lyckas med undersökningar samtidigt som din upplevelse blir bättre. Kom gärna till oss med dina funderingar och kommentarer i takt med att du upptäcker den nya sajten och vänjer dig vid alla nyheter. Vi kommer att förklara allt som behöver förklaras och hoppas att du uppskattar dessa nya verktyg lika mycket som vi gör!

Fortsätt att hålla utkik efter ytterligare uppdateringar och nyheter. Vi ses snart på det nya Toluna.com,

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: