Utlottning av iPhone 5

Kära medlemmar,

Vi är glada att kunna presentera vårt iPhone 5-lotteri!

Men, tänker du säkert, vem vann då vår utlottning av Microsoft Surface som avslutades för några dagar sedan? Oroa dig inte, vi kommer kontakta vinnarna inom kort och försäkra oss om att vi har de uppgifter som krävs innan vi offentliggör dem. Detta kommer att publiceras inom de kommande veckorna, i samband med att Microsoft lanserar surfplattan för allmänheten!

Så, åter till vår iPhone 5-utlottning. Vi ger alltså bort fyra av dessa fantastiska smartphones och lotteriet är öppet fram till och med den 31 december. Tveka inte att klicka nedan för att hämta dina lotter. Och även den här gången är den medlem med mest lotter garanterad en iPhone 5.

Lycka till och ses snart på sajten!

Toluna Teamet

%d bloggare gillar detta: