Status för undersökningar – en förklaring

Kära medlemmar,

Då vi har mottagit ett ökat antal frågor angående poäng för genomförda undersökningar, vill vi ge en kort förklaring.

När undersökningar markeras med “Projekt öppet” innebär detta att ni har genomfört undersökningen, men att den fortfarande är öppen för övriga medlemmar att besvara. När undersökningen väl är stängd kommer poängen att tilldelas ert konto inom sex veckor.

Vissa undersökningar markeras med “0 kr” till en början, trots att ni har genomfört dessa. Poängen delas givetvis ut ändå. Detta gäller för de undersökningar våra klienter är värd för. Vi måste vänta på att respektive klient erhåller oss med data. Efter att data har analyserats kommer rätt deltagarstatus att synas på ert konto.

Vi ber om ursäkt för att undersökningar tillfälligt visar fel status. Vänligen oroa er inte, rätt status kommer att lagras i vår databas. När ni har genomfört en undersökning kommer ni att bli kompenserad med poängen, även om den till en början markeras med “0 kr”.

Om över 8 veckor har passerat sedan du genomfört en undersökning och den fortfarande är markerad med fel status, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi är glada över att ni vill vara en del av Toluna! Vi ses snart på sajten!

Vänliga hälsningar,

Toluna Teamet

%d bloggare gillar detta: