Tilldelning av poäng – en förklaring

Kära medlemmar,

 

Vi vill skriva några rader angående tilldelandet av poäng, eftersom vi har noterat ett ökat antal mejl och kommentarer angående detta. Vi förstår hur frustrerande detta är för er, våra medlemmar, efter att ni har gett oss värdefull tid och ansträngning. Vi gör vårt bästa för att kompensera er så snart som möjligt efter genomförda undersökningar, och arbetar intensivt med våra klienter och samarbetspartners för att uppnå detta. Vi ber om ursäkt för eventuella dröjsmål och strävar efter att begränsa dessa så mycketsom möjligt.

 

På grund av varierande undersökningars komplexitet och livslängd, kan det dröja innan ni tilldelas era poäng. Vid vissa tillfällen sker detta snabbt, inom ett par timmar eller dagar, medan det vid andra tillfällen dröjer ett par veckor eller upp till en månad. Om du deltar i en undersökning under de första dagarna den är öppen, kan det (olyckligtvis) dröja upp till sex veckor innan du mottar dina poäng. Detta är anledningen till varför vi uppger i inbjudningarna att poängen tilldelas inom 4 veckor efter att undersökningen är stängd.

 

Vi vill inte att ni ska känna oro för att era poäng blivit bortglömda, när ni inte har blivit kompenserade inom ett par dagar eller veckor. Vi gör alltid vårt bästa för att tillhandahålla omedelbar poängutdelning, när detta är möjligt.

 

Vi hoppas att dessa rader hjälper er att förstå tilldelningen av Tolunas  poäng och vi tackar er för er fortsatta medverkan.

 

Vi hoppas att ni fortsätter att trivas hos Toluna och att vi ses snart på sidan !

 

Vänliga hälsningar,

 

TolunaTeamet

%d bloggare gillar detta: