Tolunas belöningar

Kära medlemmar,

Vi uppskattar att ni är aktiva hos Toluna och delar med er av era åsikter och tankar. Det är ni medlemmar som gör Toluna till sådan trevlig, intressant och interaktiv community! Toluna vill tacka er för detta och samtidigt uppmuntra er till att ta del av våra belöningar. Ni väljer själva vad ni vill konvertera poängen till!

Väljer ni att delta i Tolunas lotteri är ni med i utlottningen av de 50 000 kronor som delas ut varje månad!

Om Facebook credit är mer lockande, kan ni spendera dessa på presenter, objekt i spel och andra applikationer på Facebook!

Kanske föredrar ni ett presentkort hos CD WOW, var ni kan hitta det allra senaste inom musik, filmer, spel och böcker? Eller ett presentkort hos Accentive, vilket ni kan använda hos Åhléns och välja produkter inom bland annat heminredning, mode och skönhet?

Bestämmer ni er för Presentkorttorget.se kan ni välja bland hundratals butiker och upplevelser, bland annat:

Presentkorttorget.se ger er även möjligheten att donera till välgörenhet!

Vi hoppas att ni fortsätter att trivas hos Toluna!

Annonser
%d bloggare gillar detta: