Några ord om policyn angående utgångsdatum för våra poäng

Kära medlemmar,

 

Eftersom vi arbetar med att förbättra belöningsalternativen för alla våra medlemmar, skulle vi vilja ta en stund för att påminna er om vår policy om utgångsdatum för våra poäng. Sist vi uppmärksammade er på detta var i ett blogginlägg i mars 2011.

 

För medlemmar som har varit aktiva under de senaste 12 månaderna har poängen från Toluna en giltighetstid på 16 månader. De poäng som inte löses in inom 16 månader från när de tjänades, kommer att gå tu och tas bort från kontot. Vänligen se Villkoren för fullständig information.

 

Vi hoppas att detta kommer att uppmuntra våra medlemmar att utnyttja några av de nya, fantastiska erbjudanden som vi har lanserat under de senaste månaderna, som Facebook-krediter!

 

För att vara säker på att poängen inte ska gå förlorade, vänligen fortsätt att delta regelbundet i enkäter och opinionsundersökningar, och kolla ofta sidan med saldo och belöningar för att lösa in poängen mot något av de incitament som vi erbjuder er.

 

Om ni har några frågor om våra nya belöningar eller vår policy angående utgångsdatum för poäng, vänligen kontakta oss.

 

Glöm inte att lösa in poängen så snabbt ni kan för att vara säkra på att de inte går ut, och håll koll på bloggen för att, inom kort, få mer information om våra nya erbjudanden!

 

Vi ses på webbsidan!

Toluna-teamet.

Annonser
%d bloggare gillar detta: