Toluna Priser Påminnelse

Kära medlemmar,

Som många av er redan vet, blev ni nyligen kontaktade av Toluna för att bli uppdaterade om de priser och belöningar som finns tillgängliga just nu.

Utifall att du missade vår sista uppdateringen vi vill påminna dig om att du kan konvertera dina poäng till en presentkort (värde 150 kr för endast 60 000 poäng) på PresentkortTorget.se där du kan välja ett presentkort från över 60 olika partners. Du kan se några exempel i listan nedan.

Vänligen notera att det kan ta upp till 8 veckor att få din presentkorts kod efter att ha konverterat din beställning. Vi har haft problem med en del förseningar gällande Presentkortet men vi skickar ut presentkorten regelbundet för att försäkra oss om att inga fler beställningar kommer att påverkas.

Besök PresentkortTorget.se här för att se vilka presentkort som finns tillgängliga eller konvertera dina poäng NU från ditt konto på Toluna.com.

Vi ses snart på hemsidan,

Toluna Teamet

Annonser
%d bloggare gillar detta: