Tolunas belöningar fortsätter att rulla in!

Om du har din egen webbplats eller blogg kan du tjäna pengar genom att generera nya medlemmar och sprida ordet om Toluna! Du kan hänvisa din familj och dina vänner, liksom din webbplats besökare och medlemmar!
Att göra reklam för Toluna på din webbplats är ett väldigt enkelt och bra sätt att tjäna lite extra pengar, samtidigt som du kommer att bli en ännu större del av Toluna familjen!

När du annonserar om Toluna på din webbplats kommer du att få betalt varje gång någon av dina webbesökare registrerar sig som medlem på Tolunas hemsida!
För att göra processen riktigt enkel har vi skapat vårt eget affiliateprogram ThinkAction, som gör att du på ett snabbt och effektivt sätt kan registrera dig och tillämpa vårt annonsformat på din webbplats.
Du kan välja från vårt breda utbud av banners, för att hitta den som passar din hemsida bäst! ThinkAction är en mycket användarvänlig plattform och det tar inte lång tid att anmäla sig. ThinkAction tillåter dig också att se hur många nya medlemmar som du genererar genom din webbplats, samt hur mycket pengar du tjänar i processen!

ThinkAction är ett affiliate nätverk som syftar till att öka den inkomst du tjänar på nätet och vår stödpersonal finns till hands för att hjälpa dig 24 timmar om dygnet. Vi erbjuder stora vinster för värvande av nya medlemmar och vi kommer automatiskt att betala dig var 30nde dag, genom PayPal, check eller banköverföring.

Men inte nog med det, ThinkAction finns inte bara till för att skapa reklamkampanjer för Toluna! Det finns ett brett utbud av undersökningar och panel kampanjer tillgängliga via nätverket, som våra samarbetspartners kan delta i. På så sätt kan du tjäna ytterligare pengar med oss!

Vi söker alltid efter nya samarbetspartners, och som Toluna medlem , ger ThinkAction oss möjligheten att utveckla vårt partnerskap till en professionell nivå!

Så utnyttja ditt medlemskap i Toluna ytterligare, genom att bli medlem i ThinkAction!

Tveka inte att kontakta ThinkAction teamet på admin@thinkaction.com

%d bloggare gillar detta: