Poängens giltighetsperiod + belöningar

Kära medlemmar,

Eftersom att vi jämt och ständigt jobbar med att förbättra våra belöningsalternativ för alla medlemmar, vill vi ta tillfället i akt och påminna er om policyn beträffande poängens giltighetsperiod. Precis som det står förklarat i FAQ, kommer poängen som inte löses in inom den givna tidsramen att ”inaktiveras” och tas bort från ditt konto.
Från och med den 15 mars 2011, kommer Tolunas poäng att ha en giltighetsperiod på 16 månader.

För att vara på den säkra sidan att du ej går miste om några poäng på Toluna, vänligen fortsätt att regelbundet medverka i undersökningar och omröstningar, och håll koll på ditt saldo samt belöningssida så att du oftare kan omvandla dina poäng till diverse prestationslöner som vi har att erbjuda. Om du har frågor eller funderingar kring våra belöningar eller policyn angående poängens giltighetsperiod, kan du vända dig till oss på.

Observera att om ditt användarkonto på Toluna förblir inaktivt under en period av 12 månader, kommer hela din poängsumma att förverkas, enligt bestämmelserna i FAQ.

Kom ihåg att använda dina poäng vid första bästa tillfälle för att vara på den säkra sidan att dessa ej når sitt slutdatum och håll jämt och ständigt koll på vår blogg för att ta reda på mer om nya erbjudanden och eventuella prestationslöner på ingång!

Vi ses på sidan!
Toluna Teamet

%d bloggare gillar detta: