Uppgraderingsstatus & Den Internationella Kvinnodagen

Kära Tolunamedlemmar,

Toluna är en community för människor som tycker om att dela med sig av sina åsikter och gillar att interagera och kommunicera med andra människor. Därför försöker vi alltid att främja och belöna medlemmar som är aktiva och ger mervärde till vår community.

Vi har ett system som upprättades för att uppmuntra och belöna intressant och populärt innehåll samt för att öka medlemmarnas insats på vår hemsida.

Som det ser ut i nuläget är den högsta status man kan uppnå så kallad ”VIP”-status. För att få denna benämning måste man vara kreativ på sidan och publicera väldigt kvalitativt innehåll online, följa reglerna samt att förbli en aktiv medlem regelbundet genom att delta i undersökningar och yttra sig. Detta är ett månatligt system, vilket innebär att statusen ändras i början av varje månad. För närvarande upplever vi dessvärre en viss oregelbundenhet beträffande statusändringarna. Vi vill tacka er på förhand för ert tålamod samt meddela att vår tekniska support gör allt de kan för att åtgärda detta problem.

Vi vill härmed passa på och tillägga att era belöningar ej har gått förlorade och kommer att krediteras så fort systemet fungerar normalt igen.

Vi tackar er än en gång för ert tålamod och förståelse!

Sist men inte minst vill vi önska er, kvinnor, ett STORT GRATTIS på den Internationella Kvinnodagen!
I samband med detta har vi skapat en omröstning här:

Tycker du att den Internationella Kvinnodagen (8 mars) borde firas mer i Sverige?

Vänliga hälsningar,

Toluna Teamet

Annonser
%d bloggare gillar detta: