Kära Ciao Surveys medlemmar, Välkomna till Toluna Sveriges Officiella Blogg!

Välkomna Ciao Surveys medlemmar!

Toluna.com har ersatt Ciao Surveys webbsida. Din medlemsinformation och dina belöningspoäng har automatiskt överförts till Toluna. Nu behöver du inte längre vänta på en inbjudan för att ge din åsikt! Logga in med ditt personliga Ciao Surveys användarnamn samt lösenord, och berätta för världen vad du tycker!

Vad kan Toluna medlemmar göra på webbplatsen?

Delta i Undersökningar! Vi har utfört många stora förändringar på webbplatsen men undersökningar fortfarande en stor del av Toluna; du kan räkna med att få din första inbjudan inom kort.
Skapa omröstningar: omröstningar är slutna frågor med ett förutbestämt antal svar; omröstningar kan antingen ha enstaka eller flera svarsalternativ. Klicka här för att skapa en omröstning nu!
Skapa ett ämne: ämnen är öppna frågor; medlemmar kan utrycka sina åsikter i fri textform. Klicka här för att skapa ett ämne nu!

Du kan bädda in videos från YouTube eller bilder från valfri källa till dina omröstningar och ämnen – och eftersom Tolunas Community kretsar kring våra medlemmars omröstningar, ämnen och åsikter, så kan du skapa så många som du vill – det finns inga gränser!

Uttryck dina åsikter: åsikter är skrivna utav medlemmar som svar på ett ämne; varje medlem kan lämna en åsikt på varje ämne.

Lär känna Toluna

För att hjälpa dig att lära känna den nya webbplatsen, finns det flera olika onlineresurser som du kan använda dig av:

1. Toluna Hanledning erbjuder omfattande beskrivningar om hur du kan använda webbplatsen samt många andra användbara tips; vi rekommenderar starkt att du tar din tid för att granska denna innan du använder webbplatsen.
2. FAQ är en väldigt bra källa för information som innehåller svar på vanliga och ofta förekommande frågor från Toluna medlemmar.
3. Bloggen är det bästa sätten att hålla sig uppdaterad med de allra senaste Toluna nyheterna och meddelandena; du har tillgång till den när som helst genom att klicka på länken längst ner på webbplatsens alla sidor, eller så kan du använda länken för Nyheter längst ner på hemsidan, du kan även anmäla dig till vårt RSS feed.
4. Våra Sekretessvillkor samt webbplatsens Villkor tillhandahåller all juridisk information du behöver och finns tillgänglig när som helst via länken längst ner på webbplatsens alla sidor.
5. Kontakta Toluna: om du inte hittar den information som du letar efter i någon utav våra resurser så kan du kontakta Toluna genom att klicka här.

Vad är det första jag borde göra?

Det finns flera aktiviteter som vi rekommenderar att du börjar med:

1. Personliga intresseundersökningar (tidigare känt som Profiler): i dessa korta undersökningar ber vi dig att lämna ytterligare information om dig själv; denna information tillåter oss att bättre anpassa innehållet på webbplatsen och ökar även dina chanser att få inbjudningar till undersökningar som du kvalificerar att delta i.
För varje personlig intresseundersökning får du 300 Toluna Poäng och vid slutförandet av alla undersökningar får du en engångsbonus på 2000 poäng!
Klicka här för att få tillgång till dina personliga intresseundersökningar nu, eller få tillång till dessa när du vill genom att använda ”Du” i navigeringsfältet.
2. Profil och kontoinställningar: uppdatera din profilbild, personlig information och dina kontoinställningar genom att klicka här; du har tillgång till dessa genom att när som helst använda ”Du” i navigeringsfältet.
3. Sök och skrolla innehåll på webbplatsen: Du har avklarat dina intresseundersökningar, din profil är redo… nu är det tid för att svara på några omröstningar och lämna några åsikter! Det finns flera sätt för dig att hitta intressanta omröstningar och ämnen på Toluna:

• Genom att använda Utforska funktionen i navigeringsfältet kan du enkelt få tillgång till de allra senaste eller mest populära omröstningarna och ämnena.
• Du kan även använda Utforska funktionen för att söka innehåll efter kategori: klicka här för att se listan över kategorier.
• Du kan använda sökfönstret som finns i det högra hörnet på webbplatsens sidor.

Hur kan jag tjäna Toluna Poäng och vad kan jag göra med dem?
Toluna Poäng är en form av virtuell valuta som används för att belöna Toluna Medlemmar för diverse åtgärder och aktiviteter. Dessa poäng kan sedan omvandlas till checkar, presentkort eller lotter. Klicka här för att granska ditt poängsaldo (ditt tidigare saldo på Ciao Surveys har automatiskt förts över till Toluna), eller klicka här för att omvandla dina poäng.

Det finns många olika sätt som du kan tjäna Toluna poäng på:

• Popularitetsbonus får medlemmar som skapat omröstningar och ämnen som genererat många svar; för en mer detaljerad beskrivning vänligen se beskrivningen för Sociala Belöningssystemet i Tolunas Handledning.
• Bonus för nivå avancering: varje Toluna medlem har en nivå som reflekterar dennes popularitet på skapat innehåll, detta mäts utav andra medlemmar i Tolunas Community. För en mer detaljerad beskrivning, vänligen se delen för det Sociala Belöningssystemet i Tolunas Handledning.
• Skriv ämnen (dessa måste vara 80 ord eller längre, poäng tilldelas varje månad efter det att alla ämnen har setts över)
• Delta i sponsrade omröstningar
• Fullborda dina Personliga Intresseundersökningar (engångsbonus)
• Delta i online-undersökningar
Bjud in vänner att gå med i Toluna

Hur många poäng för jag för varje åtgärd?

• Popularitetsbonus/ bonus för nivå avancering: vänligen se Toluna Handledning för detaljer. Vänligen uppmärksamma att popularitetsbonus är begränsat till 15,000 poäng per månad.

• Skriv en åsikt: 100 poäng (måste vara över 80 ord, begränsat till 5,000 poäng per månad).

• Sponsrade Omröstningar: 15-150 Poäng, beroende på antal frågor

• Personliga Intresseundersökningar: 300 poäng per undersökning. En engångsbonus på 2,000 poäng kommer att tilldelas efter fulländandet av alla undersökningar.

• Online-undersökningar: 3,000- 15,000 poäng eller mer (beroende på undersökningens längd)

• Bjud in en vän: 500 poäng (tilldelas om inbjuden vän avslutar avancerad registrering)

Som du kan se finns det mycket att göra och upptäcka på Toluna; vi hoppas att du kommer tycka om webbplatsen och vi ser fram emot att höra dina tankar, synpunkter och önskemål!

Vi ses på webbsidan,

Toluna Teamet

Annonser
%d bloggare gillar detta: