Nya spännande förändringar på Toluna: Nytt system för e-presentkort

Kära medlemmar,

Först och främst vill vi försäkra er om alla beställningar gjorda innan den 27:e Juli. Alla presentkort kommer att skickas från vårt kontor senast den 20:e augusti.

Toluna har nyligen upplevt ett par stora förändringar vilka inkluderar förbättringar utav våra presentkort erbjudanden.

När du beställer ett presentkort (papper eller elektroniskt), och när beställningen har bearbetats, kommer du att få ett bekräftelsemejl. Detta meddelande kommer att skickas till den e-post adress du angav när du registrerade dig på Toluna.

När presentkortet beställts elektroniskt och validerats kommer koden att visas på ditt konto, under sidan för ”Presentkort”. Det nuvarande systemet för pappers-presentkort kommer inte att ändras. Dessa kommer fortfarande att skickas till din hemadress. Vänligen kom ihåg att kontrollera att din adress är korrekt!

Tack för din hängivenhet och vi hoppas på att få se dig snart på webbplatsen.
Toluna Teamet

Annonser
%d bloggare gillar detta: