SPÄNNANDE FÖRÄNDRINGAR PÅ TOLUNA: Förbättring utav sidfot flaggorna

Sidfot flaggorna har förbättrats:

Som en del utav panel sammanslagningen kan du nu navigera mellan alla Tolunas webbsidor; dom gamla Europeiska/Nordamerikanska restriktionerna gäller inte länge.

Glöm inte bort att reglerna fortfarande är desamma: lägg inte upp innehåll på andra webbsidor på något annat språk än det som används på den aktuella webbsidan. Sådant innehåll kommer att tas bort av Tolunas moderatorer.

Tillgång till webbsidorna är fortfarande från webbsidans sidfot, men vi har ändrat gränssnittet; som standard visas endast en flagga vilket är den flagga vars webbsida du är på under det tillfället. När du klickar på flaggan, kommer hela listan att visas och du kan då välja land och kultur:

Annonser
%d bloggare gillar detta: