Ny belöningspartner: presentkorttorget.se

Kära medlemmar,

Det är med glädje som vi meddelar er att vi har en ny belöningspartner. Ni har nu möjligheten att konvertera intjänade poäng till presentkort från presenkorttorget.se.

Ett presenkort från PresentkortTorget.se är värt 150 SEK, vilket motsvarar 60 000 poäng. PresentkortTorget har ett brett utbud av presenkort hos många olika återförsäljare och du väljer själv vart du vill använda ditt presentkort. På PresentkortTorget.se finns det något för alla, du kan hitta presentkort till olika affärskedjor, restauranger och attraktioner, såsom H&M, The Body Shop, Wayne’s Coffee, Kolmården, Siba och Guldfynd för att nämna några få. Du kan även skicka ett presentkort till en vän och bifoga en fin hälsning med text och bild.

Så vänta inte längre! Skapa och delta i undersökningar och åsikter redan idag för att tjäna poäng till presentkort eller lotter till lotteriet.

Du kan läsa mer om presentkort och lotter under Tester & Belöningar.

Vi ses på webbplatsen!

Hälsningar,
Toluna Teamet

Annonser
%d bloggare gillar detta: