Är du medlem på Facebook? Nu kan du ”Gilla” och dela med dig av Toluna innehåll!

Gilla-knappen är en Facebook widget som du kan hitta på många webbplatser inom en snar framtid; det är ett utmärkt nytt sätt att dela och rekommendera webbplatser samt innehåll med dina Facebook-vänner och resten av världen, och ett utmärkt sätt att introducera nya medlemmar till Toluna och generera fler röster och åsikter!

Vi har lagt till en ”Gilla”-knapp till alla Toluna.com undersökningar och ämnessidor; När du klickar på Gilla-knappen kommer dina Facebook-vänner att meddelas genom funktionen för nyheter, och ”senaste aktiviteter” på din profil kommer att uppdateras- så sätt igång, börja dela med dig av ditt och andra Toluna medlemmarnas innehåll med resten av världen!
Vi ses på hemsidan,
Toluna Teamet

Annonser
%d bloggare gillar detta: