Hur du kan använda dina poäng och nytt produkttest: godis från Halls!

Kära medlemmar,

Det är många som har skrivit till oss för att fråga om poäng och belöningar. Vi vill därför ta tillfället i akt och skicka en förklaring både till er erfarna användare samt nya medlemmar på sidan. De poäng som ni samlat ihop kan ni konvertera till presentcheckar eller lotter till lotteriet, nya medlemmar får automatiskt en lott till lotteriet den första månaden. För att konvertera dina poäng till lotter i lotteriet behöver du 1500 poäng, du kan köpa så många lotter som du vill. Vi lottar ut 50 000 kronor och 20 lyckliga medlemmar har chansen att vinna 20 000 kronor i kontanter. När du kommit upp i 60 000 poäng har du möjligheten att konvertera dessa poäng till presentcheckar med ett värde av 150 kronor, för närvarande har vi två alternativ: Accentiv’ och CD-WOW. CD-WOW är en online-återförsäljare utav musik, filmer, spel, böcker och kosmetik. Ett presentkort från Accentiv’ kan du använda hos Åhlens, där du kan köpa allt från heminredning till musik, böcker, filmer och kosmetik . Du kan läsa mer om dessa presentkort under Belöningspartners. 

Håll utkik efter ett av våra kommande produkttester, godis från Halls! Vi kommer att dela ut 200 produkttester, så glöm inte att registera dig för chansen att få ett gratis prov hemskickat till dig. 

Vi hoppas att ni har haft en trevlig Valborg!
Vi ses på webbplatsen.

Med vänliga hälsningar
Toluna Teamet

Annonser
%d bloggare gillar detta: