Nya spännande funktioner – Följ och mejla varandra!

Vi är mycket glada att meddela er om två nya viktiga funktioner, egenskaper som kommer att ta Toluna Community till en helt ny nivå!

Medlemmar av Toluna Community kan nu:

Följa efter varandra!
Vi har alla våra favorit medlemmar på Toluna – medlemmar vars omröstningar, ämnen och åsikter är av stort intresse för oss. Det är nu enklare än någonsin att hålla jämna steg med dessa – Följ bara efter!

Hur fungerar det?

Vi har lagt till ”Följ” knappen på varje medlems allmänna profil sida (knappen visas under medlemmens ranking och sociala nivå i det övre högra hörnet på sidan). När du väljer att följa en medlem, kommer det att visas på din profilsida, vilket innebär att du får snabb och enkel tillgång till dina favorit-medlemmar, ett bra sätt att hänga med i deras senaste aktiviteter! Så nästa gång du söker efter innehåll på webbsidan och hittar en intressant undersökning eller ämne, klicka då på den medlemmens användarnamn – då kommer du till dennes profilsida så att du kan börja följa honom/henne!

• Du kan sluta att följa medlemmar när som helst, klicka bara på deras användarnamn och klicka på ”Ta bort” på deras profilsida.
• Du kan se den kompletta listan av medlemmar som du följer liksom medlemmar som följer dig på din profilsida.

Mejla varandra!

Tolunas medlemmar bad om det- och nu är det här, Tolunas meddelandesystem!
Vill du skicka ett meddelande till en annan medlem? Nu kan du! På varje medlems profilsida du hittar de offentliga meddelandesystemet, skriv in ditt meddelande, klicka på ”Skicka” och du är klar! Du behöver inte följa en medlem för att lämna dem ett meddelande, men tänk på följande:

• Meddelandena är offentliga, allt du skriver kommer att vara synligt för alla på Toluna Community.
• Du kan kontrollera och redigera meddelanden på din profilsida: när du för muspekaren över ett meddelande, visas en röd knapp i övre högra hörnet, på den kommer flera alternativ att visas, där du kan ta bort meddelanden eller blockera medlemmar från att skicka meddelanden till dig.
• Var uppmärksam på våra regler och använd meddelandesystemet respektfullt – kränkande meddelanden kommer inte att tolereras.

Njut av de nya funktionerna, och som alltid, kommentarer och förslag är mer än välkomna!

Vi ses på webbplatsen
Avner & ToLuna Gruppen!

Annonser
%d bloggare gillar detta: