Liknande innehåll

När du anger din omröstningsfråga eller ämnestitel kommer en lista med liknande omröstningar eller ämnen att visas automatiskt till höger på sidan.

Granska den liknande innehållslistan, det är ett utmärkt sätt att upptäcka omröstningar och ämnen som kan vara av intresse för dig. Trots allt, om du tog dig tid att skapa en fotbollsrelaterade omröstning, bör det vara säkert att anta att fotbollen är en passion för dig, varför inte göra din röst hörd i frågan?

Ett lika viktigt skäl till att se över det liknande innehållet till höger är att medlemmar tenderar till att bli trötta på att svara på samma omröstning eller ämnen flera gånger. Om din omröstning eller ditt ämne redan finns på plats, kan medlemmar som redan svarat på dessa hoppa över din, vilket innebär att du kommer att få färre röster och åsikter, vilket i sin tur innebär att du även kommer att få färre popularitetspoäng och sociala belöningar.

Vi ses på webbplatsen
Avner & ToLuna Gruppen

%d bloggare gillar detta: